fbpx

En bra webbdesign genererar kunder

Fler potentiella kunder med en ny hemsida

Webbdesign & hemsidor är inget nytt! Dock utvecklas alltid teknikerna och modet förändras, i takt med detta förändras även konsumentens förväntningar och krav. Hemsidor är färskvaror!

Vi hjälper dig under hela processen

Vi hjälper dig under hela processen

Vi erbjuder skräddarsydda webbdesign lösningar för just dig och ditt bolag. Behöver ni ha en simpel statisk hemsida utan flashiga funktioner eller söker ni kanske en responsiv hemsida / e-handel med häftiga funktioner och dundrande ljuseffekter? Vill ni skapa och sedan låta den jobba eller vill ni kontinuerligt uppdatera den med det senaste för att alltid ligga i framkant? Design Arrivals hjälper till med att hitta rätt lösning för just er, såklart alltid till rätt pris!

För oss på Design Arrivals är det viktigt att du som kund blir nöjd med slutresultatet, både funktionellt men också utseendemässigt. Vi ser mer än gärna att ni kommer med feedback och inputs för att vi tillsammans ska komma fram till ett verkligen komplett slutresultat.

Vi erbjuder skräddarsydda webbdesign lösningar för just dig och ditt bolag. Behöver ni ha en simpel statisk hemsida utan flashiga funktioner eller söker ni kanske en en responsiv hemsida / e-handel med häftiga funktioner och dundrande ljuseffekter? Vill ni skapa och sedan låta den jobba eller vill ni kontinuerligt uppdatera den med det senaste för att alltid ligga i framkant? Design Arrivals hjälper till med att hitta rätt lösning för just er, såklart alltid till rätt pris!

För oss på Design Arrivals är det viktigt att du som kund blir nöjd med slutresultatet, både funktionellt men också utseendemässigt. Vi ser mer än gärna att ni kommer med feedback och inputs för att vi tillsammans ska komma fram till ett verkligen komplett slutresultat.

Webbdesign

Din webbdesign ska både älskas av dig och dina kunder

Viktigaste faktorerna till en lyckad hemsida

Att bygga sin egna hemsida är inte rymdteknik. Men som mycket annat, så krävs det att man lägger ner mycket tid och kanske till och med en del resurser för att en skapa en professionell hemsida med önskade funktioner och effekter. Vi listar här nedan det viktigaste att tänka på vid uppbyggnad av en hemsida.

Syfte

Innan man börjar planera sin webbdesign och bygga sin hemsida så bör man klargöra vad syftet med hemsidan är. Det vill säga vilka som ska använda den och på vilket sätt den ska användas. Man ska alltid bygga en hemsida utifrån funktion och målgrupp och inte personliga preferenser. 

Mottaglighet

Det är viktigt att din webbdesign går att använda och är anpassad för både stora och små skärmar. Många effekter behövs redigeras och texter som ska anpassas för att det ska klaffa på alla enheter. Detta är ett arbete som kräver lite mer erfarenhet. En responsiv hemsida brukar se lite annorlunda ut på t.ex mobilen och har oftast andra effekter. 

Laddtid

En hemsidas snabbhet påverkas av antalet element du väljer att använda dig av, t.ex som filmer, bilder, m.m. Det är därför viktigt att inte använda sig av för mycket element och att se till att de infogas på rätt sätt. Sidans snabbhet påverkas också utav hosting. Det vill säga var sidan finns och vilka verktyg som har använts för att bygga den. Kontakta gärna oss ifall det är några konstigheter. Våra duktiga webbdesigners skapar och förbättrar alla sorters hemsidor!

Säkerhet

Det är viktigt att din hemsida är säker för både dig och dina kunder. Med ett SSL-certifikat så kommer din hemsida vara skyddad från intrång och attacker. Samtidigt så är dina kunder trygga på hemsidan och kommer inte få upp det vanliga lilla meddelandet "Denna sida är inte säker". Kontakta gärna oss eller andra som är kunniga i branschen för att din hemsida ska vara säker för all parter. 

Let's shoot for the stars!

Har du frågor hemsidor / webbdesign eller är redo för uppskjut i den digitala världen redan nu, vänligen fyll i några rader i formuläret eller maila oss på info@designarrivals.com så hör vi av oss inom kort!