fbpx

Drömmer du om en ny affärsidé eller känner du bara att det är dags för en förändring?

All in one paketet - Boka dit möte nu

Har du en spännande affärsidé men känner dig överväldigad av tekniken bakom att starta en webshop? 

Om du är här, förstår du säkert vikten av en stark digital närvaro i dagens marknad. Men tekniken kan vara överväldigande – från hot om hackare, uppbyggnad av en professionell webshop till att få synlighetGoogle

Vi, som egen företagare, har själva gått igenom det och nu bemästrat den! Det är just därför vi har skapat detta supererbjudande i god tid inför det nya året – en tid som ofta präglas av nya affärsidéer!

Vårt paket är utformat för att göra det enkelt för dig. Så att du kan fokuseradin verksamhet medan vi tar hand om den digitala & tekniska biten. 

Boka ett helt kostnadsfritt möte där vi går igenom din verksamhet och skapar ett personligt upplägg för just dig!

Mobilanpassning

I dagens digitala landskap är det avgörande att bygga mobilanpassade hemsidor. Genom att göra detta säkerställer vi en smidig användarupplevelse oavsett enhet. Mobilanpassning förbättrar inte bara sökoptimering utan ger också ett proffsigt intryck och stärker varumärkets image. Genom att prioritera mobilanpassning håller vi våra kunder synliga och relevanta i den snabbt föränderliga digitala världen.

SEO (sökmotoroptimering) & tekniskt support

SEO

Vår SEO-strategi syftar till att maximera synlighet och öka trafiken genom noggrann nyckelordsanalys, teknisk optimering och starka länkbyggen. Vi anpassar oss kontinuerligt till förändringar i sökalgoritmer för att säkerställa hållbar närvaro online och håller våra klienter i framkant av den digitala konkurrensen.

Teknisk support

Vår tekniska support är dedikerad att leverera snabb och effektiv hjälp till våra kunder. Med kunniga och vänliga experter är vi redo att lösa tekniska problem och ge vägledning för att maximera användarupplevelsen. Vi strävar efter att vara tillgängliga och responsiva för att säkerställa att våra kunder får omedelbar support när det behövs, vilket bidrar till en smidig och pålitlig service.

Underhåll & orderhantering

Underhåll

Vårt underhåll av hemsidan är en proaktiv strategi för att säkerställa en kontinuerligt optimal prestanda och användarupplevelse. Genom regelbundna uppdateringar och tekniska förbättringar håller vi webbplatsen i toppskick, vilket minimerar nedtid och potentiella problem. Vårt dedikerade team övervakar aktivt förändringar i teknologin och branschstandarder för att säkerställa att hemsidan är i linje med de senaste trenderna och säkerhetskraven. På så sätt garanterar vi en sömlös och effektiv online-närvaro för våra kunder.

Orderhantering

Shopify har inte bara möjliggjort för oss att skapa en estetiskt tilltalande och användarvänlig webbutik, utan har också gett oss verktygen för effektiv orderhantering i realtid. Genom att utnyttja Shopify’s kraftfulla funktioner kan du enkelt automatisera och organisera dina beställningar på ett sätt som sparar tid och resurser. Vi hjälper er med konfigurationen och visar er exakt hur enkelt det kan vara att driva en E-handelsbutik

Domän, hosting, SSL & antivirus

Domän
Välj din perfekta domän fritt från vårt breda utbud och forma din onlineidentitet precis som du vill.

Hosting
Inkluderar hosting på premium servrar för en pålitlig och snabb onlineupplevelse.

SSL & antivirus
Vår tjänst innefattar inte bara hosting på premium servrar, utan inkluderar även SSL-säkerhet och antivirusfunktioner. Det betyder att din webbplats inte bara får snabb och pålitlig prestanda, utan också en trygg och säker miljö för användarna. Med krypterad kommunikation och aktivt skydd mot skadlig programvara ger vi dig verktygen för en trygg och framgångsrik digital närvaro.

Boka in ett helt kostnadsfritt möte