fbpx

Komplett mailutskick eller nyhetsbrev

All in one paketet - Boka dit möte nu

Enklare än såhär blir det inte!

Vi hjälper er att skapa riktade kampanjer via ett mailutskick. Vi ställer också in så att det skickas uppföjlningsmail för att maximera konverteringsgraden.

Du kan också skicka ut nyhetsbrev till kunder som har valt att skriva upp sig. Vi hjälper er med designen på mailen och ser till att varje kund får ett professionellt, stilrent och tydligt mail.

 

 

 

Leads till er målgrupp

Vi samarbetar med ett företag som kan ta fram kontaktuppgifter till just eran målgrupp. Dessa så kallade “leads” går enkelt att filtrera och anpassa utefter eran målgrupp. Med hjälp av denna metod så kan du skapa väldigt träffsäkra mailkampanjer. 

Uppföljningsmail

 1. Uppföljningsmail efter Öppning: För de som öppnar våra mailutskick kommer vi automatiskt att skicka ett anpassat uppföljningsmail. Detta ger oss möjlighet att ytterligare engagera mottagarna baserat på deras intresse och interaktion med det ursprungliga mailet.

 2. Anpassade Utskick för Icke-Öppnare: För de som inte öppnar mailet kommer vi att skapa och skicka anpassade utskick. Dessa utformas för att vara ännu mer lockande och tilltalande, vilket ökar chansen att fånga deras uppmärksamhet och öka öppningsgraden.

Fördelar:

 • Målgruppsanpassning: Genom att differentiera vår kommunikation baserat på mottagarnas interaktion kan vi skräddarsy budskapet för varje segment, vilket ökar relevansen och engagemanget.

 • Optimerad Konverteringsgrad: Att anpassa våra utskick på detta sätt syftar till att maximera konverteringsgraden genom att aktivt svara på mottagarnas beteende och intresse.

Copywriting

Våra Copywriting-fördelar inkluderar:

 1. Anpassade och Lockande Budskap: Våra erfarna copywriters skapar texter som fångar uppmärksamheten och väcker intresse bland er målgrupp. Varje ord är noggrant utvalt för att maximera effekten av ert budskap.

 2. Professionell Ton och Stil: Vi anpassar oss till er varumärkesidentitet och säkerställer att varje ord och fras harmonierar med er önskade ton och stil. Resultatet är en enhetlig och professionell framtoning.

 3. Konverteringsfokuserade Call-to-Actions: Våra copywriters är experter på att formulera handlingsinriktade uppmaningar (Call-to-Actions) som driver önskad interaktion och konvertering från era mottagare.

Med vår Copywriting-tjänst strävar vi efter att göra ert marknadsföringsarbete så smidigt som möjligt, vilket låter er fokusera på era kärnkompetenser medan vi tar hand om det kreativa arbetet.

Konverteringsspårning & uppföljning

Vi strävar ständigt efter överlägsenhet och resultat i våra kampanjer. Därför implementerar vi noggrann konverteringsspårning för att följa upp varje kampanj och analysera dess resultat.

Hur det fungerar:

 1. Mätning av Konverteringar: Genom att spåra varje interaktion från öppning av mail till önskad handling får vi en detaljerad inblick i kampanjens effektivitet. Varje konvertering är tydligt dokumenterad och analyserad.

 2. Anpassning och Optimering: Genom att förstå vilka delar av kampanjen som fungerar bäst och vilka områden som kan förbättras, kan vi kontinuerligt anpassa och optimera våra strategier för att maximera resultatet.

Fördelar av Konverteringsspårning:

 • Målgruppsanpassning: Genom att identifiera och förstå hur olika målgrupper reagerar kan vi anpassa vårt innehåll för att bättre tilltala deras behov och intressen.

 • Effektiv Resursanvändning: Genom att eliminera ineffektiva strategier och fokusera på det som ger resultat, säkerställer vi en optimal användning av resurser.

Vi är engagerade i att leverera kampanjer med mätbara och positiva resultat. Konverteringsspårning är en viktig del av vår metodik för att säkerställa att varje kampanj är strategiskt utformad och kontinuerligt förbättrad.

Boka in ett helt kostnadsfritt möte